Llucets arrebossats amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Al comprar els llucets, demanem que ens treguin les espines centrals, i ens els deixin ben plans.
Seguidament, preparem l'escalivada tal com us explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, salem els llucets, els passem per farina, per ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan són fregits, els posem de tres en tres en un plat, posant-hi un niu d'escalivada com acompanyament, i ja ho podrem servir a taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se