Torrada d'escalivada amb anxoves, sobre llit de brandada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una mànega pastissera
Quatre plats grans de porcellana, ben bonics
Una safata plana per anar al forn

Elaboració

Primerament, preparem l'escalivada tal com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament netegem les anxoves un cop dessalades, i les reservem.
A continuació, preparem la brandada de bacallà com explico a la meva recepta, i la reservem.
Tot seguit, agafem les llesques de pa, les torrem en el forn a 180º, fins que són ben dauradetes, i les reservem.
En el moment de muntar els plats, posem cada una de les torrades en el seu plat, i amb l'ajud de la mànega pastissera plena de brandada, fem quatre tires a lo llarg de cada llesca.
Tot seguit, repartim l'escalivada a lo ample de la llesca, ho reguem amb un rajoli d'oli d'oliva, i tot seguit repartim pel damunt els filets d'anxova posats en diagonal a l'escalivada, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se