Amanida de meló i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Mesclum, o 150 grs de barreja de diferents enciams al gust: fulla de roure, escarola arrissada, radicchio, canonges, ruca...
- 200grs de pernil d'ànec
- Un meló de gàl.lia (petit i rodó)
- 75 grs de nous
Per a la vinagreta:
- Oli d'oliva
- Vinagre de mòdena (un bon raig)
- Sal
- Mostassa de dijon en grà (1 culleradeta de cafè)
4 racions
Elaboració
Fem boletes del meló, si no tenim l'estri podem tallar-lo a quadradets petits o en forma de triangle per donar més originalitat al plat.
Tallem les nous a trossets petits.
Enrotllem els tallets de pernil d'ànec.
Barregem aquests ingredients amb la mescla d'enciam i ho amanim amb oli i sal amb moderació.
Preparem la vinagreta barrejant l'oli, el vinagre,la sal i la mostassa. Ha de quedar tot ben integrat.
Tirem la vinagreta per sobre de l'enciam i ho barregem bé.
10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4060 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.