"Clafoutis" de fruites al gust
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Típica de: França
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 750g de fruita ben madura
- 100g de farina
- 90g de sucre
- 1 sac de sucre vainillat (opcional)
- 6 ous
- 250ml de llet
- 1 pessic de sal
8 racions
Elaboració
Preescalfar el forn a 180ºC
Pelar, treure el pinyol i tallar la fruita a trossos.
Batre els ous amb la sal.
Barrejar-hi el sucre, la farina i la llet a poc a poc.
Abocar-ho al motlle i ficar-hi els trossos de fruita per sobre i escampats.
Ficar-ho al forn durant 45 minuts, 30 amb el foc de baix i 15 amb el de dalt i baix amb ventilador.
Servir tèbi.
1h
Notes
Aquesta recepta l'hem agafat de l'embolcall d'uns "Clafoutis aux cerises" que vam comprar durant les vacances al sud de França.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2086 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.