Llengües de gat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 grams de farina
- 150 grams de sucre glaç
- 150 grams de mantega desfeta
- 3 clares muntades
- Un tub d'essència de llimona
- Un tub de sucre de vainilla
- Ratlladura de pell de taronja
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Paper sulfuritzat
Una mànega pastissera amb un broc rodó llis
Una llengua de plàstic o goma
Un atuell rodó gran
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
Primerament, preescalfem el forn a 200º. A part, posem la farina i el sucre en un atuell rodó i ho remenem ben remenat. Seguidament, afegim la mantega fosa, la ratlladura de taronja, el sucre de vainilla i l'essència de llimona i seguim remenant amb l'ajud de la llengua de plàstic.
Tot seguit, afegim les clares muntades a punt de neu i ho anem remenant de baix a dalt amb compte.
Tot seguit, abaixem el forn a 180º, Agafem la safata per anar al forn, posem un full de paper sulfuritzat engreixat amb una mica de mantega i amb l'ajud de la mànega pastissera anem fent tires de pasta d'uns sis centimetres de llarg aproximadament.
Tot seguit ho enfornem fins que veiem que les llengües de gat són torradetes i ja les podrem treure i servir en una safata amb blonda.
1h
Notes
Aquest tipus de galetes són molt adients per acompanyar el cafè.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4578 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.