Macarrons al forn
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Carn rostida (xai, vedella...), macarrons, beixamel, mantega, formatge ratllat, oli, aigua i sal.
4 racions
Utensilis
Olla,escurredor, una platera per al forn.
Elaboració
S'esfilagarsa, a pessics, la carn.
En una olla amb aigua abundant (sis volums per un de pasta), un bon pessic de sal i un raig d'oli, es bullen els macarrons.
Quan estiguin "al dente", es tira un bon raig d'aigua freda a l'olla i s'escorren de seguida.
Es posen en una plata per anar al forn, i s'hi barreja la carn.
Es cobreix de beixamel.
S'hi escampa formatge ratllat i petits trossos de mantega i es gratina.
Un cop gratinat, s'acaba d'escalfar al forn, a 120ºC.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4034 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.