Musclos de roca al Roquefort

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem per rentar be els musclos i els traiem les barbes.
Els posem en una olla junt amb el vi blanc i deixem que s´obrin tots al vapor.
Mentrestant posem un cassó al foc amb la mantega a fondre i afegim les cebetes ben picades, molt fines.
Les deixem que sui i sigui ben tova.
Un cop això fet, deixatem el Roquefort amb la crema de llet i afegim al cassó.
Salpebrem lleugerament i afegim el julivert ben picat.
Escorrem els musclos de l´olla i els posem en una plata una mica fonda.
Escampem be la salsa per sobre dels musclos i estarà llest.

45min

Notes

Anem amb comte amb la sal ja que el Roquefort és un formatge que en porta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se