Risòtto amb gules

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el pais
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Un cassó gran
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, farem el brou de peix com explico a les meves receptes, i el reservem.
A part, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli, fregirem el pebrot, els alls i la ceba.
Seguidament, afegirem l'arròs i ho remenarem amb l'espàtula de fusta.
Tot seguit, afegim una mica de brou de peix i anem remenant, tot afegint-hi brou a mesura que en manqui. A continuació, afegim les gules, donem unes voltes amb l'espàtula, corregim de sal, i quan l'arròs és al en el seu punt, l'espolsem amb porradell picat pel damunt i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se