Fumet blanc de peix
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un cap de rap
- Tres porros
- Una ceba pelada
- Dues fulles de llorer
- Dues branques d'àpi
- Quatre litres d'aigua mineral
- Oli d'oliva
20 racions
Elaboració
Agafem totes les verdures, les netegem, les tallem a trossos regulars, i les sofregim en una olla amb oli d'oliva. Seguidament, afegim un cap de rap, afegim els quatre litres d'aigua mineral, i ho deixem que bulli, durant una hora i mitja.
Seguidament, ho passem pel colador xinès, i ja tenim el fumet a punt, per fer plats de peix, que no necessitin tenir un color vermellós.
Fixeu-vos, que no he posat sal, doncs la sal, li afegirem quan fem el plat que sigui.
1h 30min
Notes
Aquest fumet és més aviat per plats, que no tinguin el característic color vermellós, com per exemple peixos en salsa verda, etc...
Etiquetes: La cuina dels fumets de peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.