Postre ràpid de cuscús amb xocolata i confitura de melmelada amarga

Ingredients

  • 1/4 de kg de cuscús
  • Xocolata en pols
  • 1/4 de litre de llet
  • Una branqueta de canyella
  • La pell d'una llimona
  • Rajola de xocolata negra per ratllar
  • Una taronja
  • Melmelada de taronja amarga
  • Unes fulles de menta

5 racions

Elaboració

Infusionar la llet amb la canyella i la pell de llimona
Posar el cuscús en una plata amb dues cullerades soperes (mínim) de xocolata en pols. no tenia res més i he fet servir nesquit :( Millor fer-ne servir alguna de més qualitat
Quan la llet està infusionada i calenta, no ha d'arribar a bullir, cobrir el cuscús i remenar amb una forquilla per a que no es faci un bloc compacte (pot ser molt perillós, sobre tot si us cau al peu ;) )
Reservar a la nevera

Servir:

Posar en un bol el cuscús
Afegir un grill de taronja (sense sense blanc!)
Afegir una culleradeta de melmelada
Ratllar-hi xocolata
Decorar amb una fulla de menta a la que haureu fet un aplaudiment (bàsicament per facilitar que tregui aroma i sabor)

20min

Notes

Perdoneu que no posi les mides, però el vaig fer tastant...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2218 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: