Postre ràpid de cuscús amb xocolata i confitura de melmelada amarga
Categoria:
Postres i dolços
Ingredients
- 1/4 de kg de cuscús
- Xocolata en pols
- 1/4 de litre de llet
- Una branqueta de canyella
- La pell d'una llimona
- Rajola de xocolata negra per ratllar
- Una taronja
- Melmelada de taronja amarga
- Unes fulles de menta
5 racions
Elaboració
Infusionar la llet amb la canyella i la pell de llimona
Posar el cuscús en una plata amb dues cullerades soperes (mínim) de xocolata en pols. no tenia res més i he fet servir nesquit :( Millor fer-ne servir alguna de més qualitat
Quan la llet està infusionada i calenta, no ha d'arribar a bullir, cobrir el cuscús i remenar amb una forquilla per a que no es faci un bloc compacte (pot ser molt perillós, sobre tot si us cau al peu ;) )
Reservar a la nevera
Servir:
Posar en un bol el cuscús
Afegir un grill de taronja (sense sense blanc!)
Afegir una culleradeta de melmelada
Ratllar-hi xocolata
Decorar amb una fulla de menta a la que haureu fet un aplaudiment (bàsicament per facilitar que tregui aroma i sabor)
20min
Notes
Perdoneu que no posi les mides, però el vaig fer tastant...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2218 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.