Entrant de melo amb anet o alfabrega

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1/2 meló madur
  • Alfàbrega, anet o ....

6 racions

Elaboració

Trinxar el melò amb el turmix.
Afegir l'herba aromàtica i tornar a picar deixant-ne trocets que es notin
Reservar a la nevera per servir ben fresc

5min

Notes

Segurament obtindrem el mateix resultat amb altres herbes aromàtiques fresques com la menta.

Caldrà fer-ne algunes variacions: afegir unes gotes de llimona o llima, una mica de cava o vermut blanc, un raig sifó, o el que us assembli. Ep! jo no ho posaria tot junt, que podria convertint-se en un aiguabarreig lamentable


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: