Entrant de melo amb anet o alfabrega
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1/2 meló madur
- Alfàbrega, anet o ....
6 racions
Elaboració
Trinxar el melò amb el turmix.
Afegir l'herba aromàtica i tornar a picar deixant-ne trocets que es notin
Reservar a la nevera per servir ben fresc
5min
Notes
Segurament obtindrem el mateix resultat amb altres herbes aromàtiques fresques com la menta.
Caldrà fer-ne algunes variacions: afegir unes gotes de llimona o llima, una mica de cava o vermut blanc, un raig sifó, o el que us assembli. Ep! jo no ho posaria tot junt, que podria convertint-se en un aiguabarreig lamentable
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.