Sopa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de camagrocs frescs
  • 500ml de brou vegetal
  • 1 ceba
  • 1 patata mitjana o dues de petites
  • 1 pastanaga
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 200ml de crema de llet (opcional)

Elaboració

Posar a bullir el brou amb la patata, mitja ceba, i la pastanaga. Quan quasi estiguin fetes afegir 100g de camagrocs. Un cop les patates i la pastanaga estan toves reservar
Mentrestant fregir la resta de la ceba i els camagrocs que queden. Un cop fets reservar.
Abocar els bolets i la ceba al brou, triturar amb el «turmix».
En aquest moment, si aneu justs de colesterol, s'hi pot afegir la crema de llet.

30min

Notes

Reservar uns quants camagrocs macos – dels que tenen la cama taronja quasi florescent;) - per decorar el plat o bol.

No cal dir-ho, però si en comptes de 150g n'hi poseu 200 millor, si si són 300 millor que millor. Tot depèn de com hagi anat la caça...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: