Sopa de bolets
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150g de camagrocs frescs
- 500ml de brou vegetal
- 1 ceba
- 1 patata mitjana o dues de petites
- 1 pastanaga
- Oli
- Sal
- Pebre
- 200ml de crema de llet (opcional)
Elaboració
Posar a bullir el brou amb la patata, mitja ceba, i la pastanaga. Quan quasi estiguin fetes afegir 100g de camagrocs. Un cop les patates i la pastanaga estan toves reservar
Mentrestant fregir la resta de la ceba i els camagrocs que queden. Un cop fets reservar.
Abocar els bolets i la ceba al brou, triturar amb el «turmix».
En aquest moment, si aneu justs de colesterol, s'hi pot afegir la crema de llet.
30min
Notes
Reservar uns quants camagrocs macos – dels que tenen la cama taronja quasi florescent;) - per decorar el plat o bol.
No cal dir-ho, però si en comptes de 150g n'hi poseu 200 millor, si si són 300 millor que millor. Tot depèn de com hagi anat la caça...
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3216 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.