Niu de castanyes amb ou de carabassa i salses de moniato
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Pure de castanyes:
- Castanyes
- Mantega
Crema de moniato blanc:
- 1/4 de moniato blanc
- Llet
Crema de moniato taronja:
- 1/4 de moniato taronja
- Llet
Ou de carabassa:
- 1/2 ceba
- 1/2 porro (la part blanca)
- 1 carabassa del rabequet
- 1 all ciselé (a làmines verticals i horitzontals, similar a la brunesa)
- 2 ous (per fer servir les closques)
- 1 full de gelatina per 2 ous
- 500cc de brou de pollastre
Elaboració
Puré de castanyes:
Bullir les castanyes, escorrer-les i afegir-hi la mantega. Passar pel passa puré de forma que faci petits fils.
Crema de moniato:
Fer els moniatos al forn i agafar la part corresponent per barrejar amb la llet.
Posar al foc i passar pel turmix.
Ou de carabassa:
Posar la fulla de gelatina en remull
Sofregir la ceba tallada en cisellat, afegir la carabassa a daus sense pell ni llavors
Després d'uns minuts afegir el brou
Barrejar una part amb la gelatina
Buidar tres ous i afegir-hi la crema reservant-los a la nevera fins que quallin.
Muntar el plat
2h
Notes
La idea era celebrar la castanyada de forma diferent. He cercat diferents ingredients típics de la tardor de forma que es poguessin integrar en un plat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.