Farcellets de col farcits de marisc, amb salsa rosa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta
Un batedor de varetes
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Un safata plana, de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, farem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservarem a la nevera. Tot seguit, en una paella amb un raig d'oli, fregim la ceba picolada i un cop ja és transparent, afegim : les gambes, els musclos i les varetes de cranc picolades.
Quan tot el conjunt és cuit, amb l'ajud d'un ganivet, ho picolem tot ben picolat. Ho tornem a posar a la paella, corregim de sal i hi afegim un toc de nata líquida.
A continuació, estenem les fulles de col en el marbre, i les omplim amb la farça de marisc.
Seguidament, emboliquem les fulles de col tot fent uns farcellets, els passem per farina, ou batut, i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són una mica rossets, i ja els podem posar en la safata de porcellana d'una manera abellidora.
En el moment de treure-ho a taula, cobrim els farellets amb una mica de salsa rosa, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se