Saltat de calamars amb romesco i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa
Una paella gran
Un batedor de varetes
Un cullerot

Elaboració

Primerament, netegem els calamars, els saltem amb una mica d'oli d'oliva i els reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa escalfem un got de conyac i el flamegem. Tot seguit, afegim sis cullerots de romesco i una mica de fumet de peix, i ho remenem amb el batedor de varetes.
Seguidament, corregim de sal, afegim els calamars i les mongetes del ganxet cuites, i deixem que cogui tot plegat uns dotze minuts més. Tot seguit, ho espolsem amb julivert pel damunt, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se