Guatlles farcides

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Desossar les guatlles traient la carcassa dels pits.
Per al farciment: es posa en un bol la salsitxa sense pell i esmicolada juntament amb un ou, la pela ratllada d’una llimona, un poc de nou moscada, una picada de julivert i cebollino, sal, pebre, una cebeta picada, una cullerada de formatge i altra de pa ratllat, es barreja molt bé.
S’emplenen les guatlles amb aquesta barreja i s’introdueix també en el seu interior un cap de xampinyó i una ‘chalota’, pelada i sencera.
S’emboliquen les aus amb dues rodanxes de cansalada i un feix de farigola cadascuna, es lliguen amb una volta de fil de cuina, s’acomoden en una font de forn, es salpebren, es ruixen amb un raig d’oli i s’afegeix una cebeta tallada en rodanxes.
S’introdueix les guatlles en el forn escalfat a 200 ºC durant 50 m. aprox., banyant-les ara i adés durant la cocció amb el seu suc i un poc de vi.
Quan estiguin llistes les guatlles, s’escorren del seu suc, es disposen sobre una font i es reserven a la calor, es desgreixa amb una mica de vi i es deixa espessir, a continuació es filtra i es lliga amb nou de mantega fresca, aboquem la salsa a les guatlles i se serveixen.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se