Salsa de kiwis

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Un colador fí
Un atuel amb tapa, per guardar la salsa
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en un cassó mitjà amb un rajolí d'oli d'oliva, sofregim a foc baix, la ceba picolada.
Tot seguit pelem els kiwis, els tallem a rossos menuts i els afegim en el cassó juntament amb la ceba.
Quan tot el conjunt és ben cuit, afegim : un polsim de sal i pebre i l'aigua, segons la quantitat de salsa que vulguem fer.
Anem remenant amb el batedor de varetes, i tot seguit, passsem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador fí en el cassó hon acabarem de fer la salsa.
Amb el foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes, afegim un dau de mantega, i si cal espessir-ho, afegim una mica de Maizena disolta amb aigua freda.
Un cop aconsseguida la textura que desitgem, la deixem refredar i la guardem en l'atuell amb tapa a la nevera, fins el moment de fer-la servir.

40min

Notes

Aquesta salsa, és molt adient tant per receptes de carns, aviram, porc i peixos.
Aquesta salsa, la podem fer tant amb kiwis verds, com grocs.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se