Rèmol al forn sobre llit de patates amb allioli

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Una safata fonda, per anar al forn
Un espàtula metal·lica

Elaboració

Primerament, fem les patates bullides i fregides amb allioli, com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les posem en la safata de porcellana, tot omplint el fons de la safata.
A part, en una safata fonda pel forn, fiquem els talls de rèmol salpebrats, els afegim un bon raig d'oli d'oliva, un raig de vi blanc i un de conyac.
Seguidament, ho en fornem a 180º, fins que el rèmol és cuit.
Tot seguit, amb l'ajud d'una espàtula metal·lica amb molta cura, anem posant els talls de rèmol damunt les patates, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se