Falda de vedella estofada amb manetes de porc i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola fonda metal·lica
Una paella gran
Un bufador
Una espàtula de fusta
Un colador fí

Elaboració

Primerament, amb l'ajud del bufador, netegem les manetes per treure els pels que puguin tenir i les fiquem a coure amb: aigua, la branca d'api, el llorer, els grans de pebre negre, un polsim de sal i la ceba pelada.
Quan ja són cuites, les reservem tot guardant una mica del brou de la cocció, passat pel colador fí.
Seguidament, agafem la barreja de bolets salpebrada, i la saltem en una paella amb un raig d'oli i un cop mig fregida la reservem.
A continuació, en una cassola amb una mica de llard i un rajolí d'oli, sofregim els trossos de falda de vedella salpebrats, i quan ja són rossos, afegim: la ceba picolada, el llorer, els alls aixafats i tres cullerots de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim un got de vi ranci i brou de la cocció de les manetes juntament amb una mica de brou de verdures, que cobreixi la carn.
Ho deixem coure a foc baix, fins que la falda estigui mig cuita, tot seguit, afegim les manetes de porc i els bolets, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat al menys uns vint minuts més, fins que la carn sigui tendra i ja ho tindrem llest per servir a taula en la mateixa cassola.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se