Macarrons amb bolets
Categoria:
Tipus de plat: Pasta
Típica de:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de macarrons
- Aigua
- Sal
- Mantega
- 600 grams de gírgoles fresques
- Pebre negre en pols
- Una ceba picolada
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet
- Un got de vi blanc
- Formatge .
- Una fulla de llorer
- Tres alls aixafats
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, fiquem a coure els macarrons i quan són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
Seguidament en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles salpebrades tallades a juliana, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fegit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc.
Seguidament, afegim els macarrons i les gírgoles, corregim de sal, ho remenem amb l'espàtula de fusta i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola, espolsada amb el formatge ratllat pel damunt.
Comparteix aquesta recepta: