Macarrons amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una cassola metal·lica fonda
Una paella gran
Una espàtula de fusta
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb aigua, sal i mantega, fiquem a coure els macarrons i quan són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
Seguidament en una paella amb un raig d'oli, saltem les gírgoles salpebrades tallades a juliana, i les reservem.
Tot seguit, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim: el llorer, els alls i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fegit, afegim el sofregit de tomàquet i un got de vi blanc.
Seguidament, afegim els macarrons i les gírgoles, corregim de sal, ho remenem amb l'espàtula de fusta i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola, espolsada amb el formatge ratllat pel damunt.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se