Coca de pasta de full amb cabell d'àngel i fruites confitades
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pasta de full
- Un pot de confitura de cabell d'àngel
- Un pot de gelatina de poma
- 500 grams de fruites confitades variades
- Farina
4 racions
Utensilis
Una placa pel forn amb paper sulfiuritzat
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar-la
Un pinzell
Un cassó petit
Elaboració
Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem i tallem la pasta de full en un tròs de 18 centimetres d'ample, per 30 de llarg. Tot seguit, la fiquem damunt de la placa pel forn amb paper sulfuritzat, i escampem el cabell d'àngel per tota la superfície.
Seguidament, repartim les fruites al nostre gust, i ho enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita. Ho traiem del forn, i amb l'ajud del pinzell ho pintem amb la gelatina de poma desfeta en un cassó, amb un dit d'aigua a foc baix.
A continuació, la fiquem a la safata de cartró, i ja la tenim llesta per servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les coques Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1709 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.