Ravolis amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un wok
Una safata rodona de pocellana blanca
Una cassola fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola amb aigua, mantega i un polsim de sal posem a coure els raviolis fins que són al "dente" i els resevem.
Seguidament, dessalem el bacallà i amb l'ajud d'un ganivet el picolem ben picolat.
Tot seguit, en un wok amb un raig d'oli, sofregim la ceba, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és ben cuit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament afegim el bacallà, donem unes sacsejades amb l'ajud del mateix wok, i tot seguit afegim els raviolis escorreguts, corregim de sal i un cop cuits, els fiquem a la safata rodona, per servir-los a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se