Tortellinis amb tonyina i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola fonda
Una escorredora
Un wok

Elaboració

Primerament, en una cassola amb: aigua, mantega i sal, posem a coure els tortellinis fins que són cuits al "dente", i els reservem.
Seguidament en un wok amb un raig d'oli, sofregim: la ceba picolada, el llorer, els alls i el sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim un got de vi i deixem que redueixi.
A part, picolem les anxoves i la tonyina i ho afegim en el sofregit i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. A continuació, escorrem els tortellinis i els afegim en el wok tot donant-lis unes sacsejades amb el mateix wok, corregim de sal, ho deixem coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem ficar a la safata de porcellana rodona, per servir-ho a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se