Trinxat de boques
Categoria:
Dificultat: Facil
Ingredients
- Boques-Aigua-Sal-Herbes aromàtiques-Enciam-Escarola-Fulles d´api-Salsa rosa(Maionesa tomàquet –Conyac-)
Utensilis
Una olla grossa i un turmix .
Elaboració
Posem les boques en una olla amb aigua al foc , i afegim sal , herbes aromàtiques i fulla d´api. Deixem bullir una estona , traiem del foc i les escorrem i deixem refredar una mica. Mentrestant preparem un trinxat d´escarola i enciam , ben petit .Preparem dos vols amb el trinxat d´escarola i enciam a sota. Agafem les boques i les obrim i en reservem nomes la carn; afegim aquesta carn al vol del trinxat , afegim salsa rosa i barregem tot ben mesclat .Posem a la nevera una estona i ja es podrà menjar.
Notes
No tinc la recepta calculada per perssona, ja que sempre que la fema casa son varis.
Comparteix aquesta recepta: