Trinxat de boques

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla grossa i un turmix .

Elaboració

Posem les boques en una olla amb aigua al foc , i afegim sal , herbes aromàtiques i fulla d´api. Deixem bullir una estona , traiem del foc i les escorrem i deixem refredar una mica. Mentrestant preparem un trinxat d´escarola i enciam , ben petit .Preparem dos vols amb el trinxat d´escarola i enciam a sota. Agafem les boques i les obrim i en reservem nomes la carn; afegim aquesta carn al vol del trinxat , afegim salsa rosa i barregem tot ben mesclat .Posem a la nevera una estona i ja es podrà menjar.

45min

Notes

No tinc la recepta calculada per perssona, ja que sempre que la fema casa son varis.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se