Cigrons estofats a la Riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → La Rioja
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda metal·lica
Sis plats fondos de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: els xoriçets, la cansalada tallada a trossos regulars, el llorer, la ceba i els alls aixafats.
Quan tot plegat és mig cuit, afegim: els sofregit de tomàquet i la carn de pebrots xoriçers.
Tot seguit afegim el vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull durant vint minuts.
Seguidament, afegim els cigrons, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més i ja ho podrem escudellar a taula.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se