Crema pastissera de vainilla
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 ous
- 125gr de sucre
- 500ml de llet
- 50gr de maizena
- 1 cullereta d'essència de vainilla
1 racions
Elaboració
1) En un bol batem els ous.
2) Quan els tinguem ben batuts hi afegim el sucre i barregem de nou molt fort.
3) Quan tinguem la barreja ben integrada afegim la llet i la maizena i tornem a barrejar amb força fins que quedi ben integrat tot.
4) Llavors afegim la cullereta de vainilla i tornem a barrejar.
5) Passem la barreja a una olla i l'anem escalfant a foc lent i barregem el mateix temps, no parem mai de barrejar durant uns 20-30min fins que obtinguem la consistència que volem per la nostra crema. Quan la tinguem retirem del foc i seguim barrejant una estoneta més si volem.
6) Decorem, farcim els nostres pastissos o ens la mengem directament ;p
35min
Notes
Jo la faig servir sobretot per farcir pastissos com el Devil's Food Cake del qual també tinc la recepta penjada aquí, però també es pot servir amb pastes o fruita fresca!
Per a una millor comprensió veure: https://www.youtube.com/watch?v=EWR3xEFChrw
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1789 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.