Crema pastissera de vainilla

Ingredients

  • 4 ous
  • 125gr de sucre
  • 500ml de llet
  • 50gr de maizena
  • 1 cullereta d'essència de vainilla

1 racions

Elaboració

1) En un bol batem els ous.
2) Quan els tinguem ben batuts hi afegim el sucre i barregem de nou molt fort.
3) Quan tinguem la barreja ben integrada afegim la llet i la maizena i tornem a barrejar amb força fins que quedi ben integrat tot.
4) Llavors afegim la cullereta de vainilla i tornem a barrejar.
5) Passem la barreja a una olla i l'anem escalfant a foc lent i barregem el mateix temps, no parem mai de barrejar durant uns 20-30min fins que obtinguem la consistència que volem per la nostra crema. Quan la tinguem retirem del foc i seguim barrejant una estoneta més si volem.
6) Decorem, farcim els nostres pastissos o ens la mengem directament ;p

35min

Notes

Jo la faig servir sobretot per farcir pastissos com el Devil's Food Cake del qual també tinc la recepta penjada aquí, però també es pot servir amb pastes o fruita fresca!

Per a una millor comprensió veure: https://www.youtube.com/watch?v=EWR3xEFChrw


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Berta, si vols veure una altre manera de fer la crema pastissera, pots anar a les meves receptes i veuras com la faig jo. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: