Escrita amb patates

Ingredients

  • 1 escrita tallada a daus
  • 1 ceba mitjana (tallada a daus o en juliana, al vostre gust)
  • 2 tomàquets madurs (tallats a trossos o ratllats, com preferiu)
  • 4 patates mitjanes tallades
  • Oli d'OVE
  • Sal, pebre roig De la Vera
  • 1 fulla de llorer
  • 3 alls
  • 1 polsim de julivert picat
  • Brou molt suau de peix

4 racions

Elaboració

En una cassola posem a escalfar l'OVE amb els alls.
Preparem un sofregit amb la ceba i la tomaca. El deixem fer a foc lent, a poc a poc.....Retirem els alls.
Quan el sofregit estigui a punt afegim el brou i la fulla de llorer. Empolvorem amb una mica de julivert. Fem que arribi a bullir.
Quan el brou estigui a punt incorporem les patates i l'escrita. Ho fem coure fins que les patates estiguin al punt (dependrà de la classe de patata).

45min

Notes

Ja veieu, aquesta és la meva manera de preparar-la! Si voleu podeu fer una picada o afegir una cullerada de farina quan el sofregit estigui a punt, abans d'abocar el brou. Al vostre gust!
Aquesta és la màgia de la cuina...no hi ha fórmules tancades!


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Molt bona recepta Olga,

Falta una foto, per veure com queda.
Olga Casanova Martínez diu:
Tenia un problema la pujar-la, ja està! Gràcies per les teves paraules Josué!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: