Salsa d'olives negres sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa

Elaboració

En un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, el all i les olives sense pinyol.
Seguidament, afegim un raig de soja, un got d'aigua i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador fí en el cassó on acabarem de fer la salsa.
A foc ben baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre negre en pols,
i quan ja tenim una salsa fina i homogènia, ja la podrem guardar fins el moment que la necessitem.

1h 10min

Notes

Aquesta salsa és molt adient tant per peixos com per carns.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se