Salsa de vermut blanc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Batedor de varetes
Colador fí
Un cassó mitjà
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament en un cassó amb tres cullerades de mantega, sofregim els porros picolats fins que siguin transparents.
Tot seguit, afegim el vermut i deixem que redueixi. Seguidament, afegim un cullerot de fumet blanc de peix i deixem que arrenqui el bull.
Seguidament, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador fí, ho passem al cassó hon acabarem de fer la salsa.
A foc baix, anem remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Corregim de sal, afegim un polsim de nou moscada, i si cal espessir-ho afegim una mica de Maizena amb un rajolí d'aigua freda, i tot seguit ja la podrem guardar en un atuell amb tapa fins que la necessitem.

1h

Notes

Aquesta recepta és molt adient per peixos al forn, a la graella o a la planxa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se