Delicia d'arrós
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Recepta per vaporera
Dieta: vegana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 tassa d'arrós llarg integral
- 2 tasses d'aigua mineral, filtrada o de manantial
- 1 carbassó mitjà
- Aigua per a la cocció al vapor (un parell de dits)
- Blat de moro dolç en conserva de vidre, de 200 grams
- Pèssols en conserva de vidre de 200 grams
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge de primera pressió en fred
- Pebre negre, al gust
4 racions
Elaboració
Rentar l'arrós integral sota l'aixeta i després dur a coure.
Reservar.
Rentar la pastanaga i el carbssó; en el cas de que no siguin d'origen biològic pelar.
Talla a daus petits, les dues verdures.
En una cassola afegeix dos dits d'aigua i porta al foc.
Quan comenci a bullir, col.loca la cistella per coure al vapor les verdures.
Deixa durant 10 minuts i retira del foc.
En una paella afageix l'oli d'oliva. Tot seguit les pastanagues i el carbassó. Dona dues voltes i afegeix els pèssols i el blat de moro.
Torna a barrejar i deixa a foc lent 3 o 4 minuts.
Pasat el temps, afegeix l'arróz que tenies reservat.
Barreja tot i deixa de 3 a 4 minuts més.
Pebre al gust.
40min
Etiquetes: Arros Verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5560 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.