Truita sense ous d'espinacs
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Truita
Recepta per vaporera
Dieta: vegana

Ingredients
- 150 grams d'espinacs nets
- 7 cullerades de farina de cigrons
- Una cullerada de vinagre de poma
- Un grapat de panses
- Aigua mineral, filtrada o de manantial
- Sal marina al gust
- Oli d'oliva verge extra de primera presió en fred
4 racions
Elaboració
Tens els espinacs nets. Col.loca'ls a la cistella d'acer inoxidable o a la vaporera de bambú per cuianr al vapor. Quan l'aigua comenci a bullir, deixes a foc mitj uns 7 minuts.
Els espinacs estan llestos i els col.loques en una paella amb oli d'oliva, afegeixes les panses i sal al gust.
Deixa durant uns 12 minuts.
En aquest temps, prepara "l'ou".
Es fà d'aquesta manera:
En un bol gran de vidre o ceràmica, poses les cularades de farina de cigró, el vinagre de poma, la sal i poc a poc vas afegin l'aigua fins a tenir una consistència semblant a l'ou batu (ajudat d'unes varilles)
Un cop fet, afegeix els espinacs amb les panses i barrejau tot. Deixa reposar 5 minuts.
Posa una paella al foc amb oli d'oliva. Quan estigui prou calent, afegeix la barreja.
Cuina pels dos costat durant 7-10 minuts en cadascú i ja estarà llesta la "truita"
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1669 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.