Escamarlans al forn (Nadal)
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 12 Escamarlans grans (que es puguin obrir per la meitat a lo llarg)
- 1 llimona
- Pebre blanc
- Julivert
- 2 alls
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Preescalfem el forn a 180°
Amb unes tisores, o un ganivet ben afilat, tallem els escamarlans per la mitat a lo llarg.
Els distribuïm alineats amb la pell baix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem, tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt, un rajolí d'oli, i la picada d'all i julivert, o enfornem entre 5 i 8 minuts (depèn de la mida dels escamarlans), procurant que no quedin secs.
30min
Etiquetes: Nadal Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.