Escamarlans al forn (Nadal)

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 Escamarlans grans (que es puguin obrir per la meitat a lo llarg)
  • 1 llimona
  • Pebre blanc
  • Julivert
  • 2 alls
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Preescalfem el forn a 180°
Amb unes tisores, o un ganivet ben afilat, tallem els escamarlans per la mitat a lo llarg.
Els distribuïm alineats amb la pell baix en una safata de forn.
Piquem els alls i el julivert ben finet a ganivet.
Salpebrem, tirem unes gotes del suc de la llimona pel damunt, un rajolí d'oli, i la picada d'all i julivert, o enfornem entre 5 i 8 minuts (depèn de la mida dels escamarlans), procurant que no quedin secs.

30min


Recepta de cuina de Escamarlans al forn (Nadal)
Així m'han quedat a mi.
per Josuè O'Donell

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

15068 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: