Romanesco al vapor amb patates, pèsols i cansalada
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre talls de cansalada fumada
- Un peça de romanesco (espècie de bróquil)
- Aigua
- Oli d'oliva
- Quatre patates escantonades
- 200 grams de pèsols congelats
- Quatre alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Un got de vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola metal·lica fonda
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una escorredora
Un cassó gran
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb aigua i sal, coem el romanesco tallat a botonets, i quan són cuits al "dente", els escorrem i els fiquem a la cassola de terrissa.
Seguidament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates i els pèsols amb aigua i sal, i quan tot plegat és cuit, ho escorrem i ho fiquem a la cassola juntament amb el romanesco.
A continuació, en una paella gran, sofregim els alls laminats juntament amb la cansalada tallada a juliana ben fina, i quan comencen a ser rossos, els espolsem amb pebre vermell dolç, els hi afegim un got de vi blanc i abans no es cremi el pebre vermell, ho afegim a la cassola amb les verdures, ho barregem ben barrejat i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina de les verdures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2361 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.