Capó rostit de Valdelateja

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Valdelateja (Burgos)
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa fonda gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, tallem el capó en trossos regulars, els salpebrem i els fiquem a la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva, i deixem que rosteixin a foc viu.
Seguidament, pelem els alls i amb l'ajud d'un ganivet, els picolem i els afegim a la cassola.
Tot seguit, picolem les cebes i les afegim amb els alls.
A continuació, agafem els pebrots del "piquillo", els tallem a juliana, i els afegim a la cassola juntament amb una ampolla de vi blanc, un quart d'ampolla de conyac i un cullerot de brou de pollastre casolà, i deixem que vagi coent-se a foc baix, fins que veiem que tot el conjunt ja és gairebé cuit.
Corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

2h

Notes

Aquesta recepta, ja fà anys que la vaig aprendre a fer, tot veient com la feia una senyora cuinera de Valdelateja, que tenia un estaurant, i la seva filla atenia les taules.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se