Mousse de castanyes i aiguardent amb raïms marinats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Raïms:

Mousse:

4 racions

Elaboració

Raïm:

Posa a bullir el suc de raïm, el suc de llimona i el sucre en pols. Deixa refredar.
Afegeix el raïm, i deixa marinar d'1 a 2 hores.

Mousse:

Barreja el puré de castanyes i el mascarpone fins que quedi ben cremós.
Agrega el sucre, el sucre de vainilla i l'aiguardent.
Bat les clares d'ou a punt de neu i barreja també amb cura.
Posa el raïm marinat en el fons de les copes.
Distribueix la crema batuda per sobre els raïms.
Tapa i reserva durant 2 hores en un lloc fresc, o a la nevera.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se