Rèmol amb salsa de cava i cebetes del platillo caramelitzades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Utensilis

Un cassó gran
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Un batedor de varetes
Una cassola marinera metal·lica
Una paella gran
Uns estalvis

Elaboració

Primerament, netegem el rèmol, el tallem en quatre trossos, i el reservem.
Seguidament, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, posem les cebetes pelades, amb: un polsim de sal, un grapat de sucre, i deixem que vagin coent-se a foc baix uns vint minuts.
Tot seguit, afegim : un bon raig de mel i un raig de vinagre de Mòdena, i deixem que vagin coent-se fins que veiem que ja estan caramelitzades, i les reservem.
A continuació, en un cassó gran, sofregim la ceba picolada, i quan ja és transparent, afegim mitja ampolla de cava i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim tres cullerots de fumet de peix blanc i seguidament passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador fí, a la cassola marinera on acabarem de fer el rèmol.
A continuació, fiquem el foc a potencia mitjana, i quan arrenqui el bull, fiquem els talls de rèmol salpebrats i deixem que vagin coent-se fins que veiem ja són cuits al nostre gust.Si veiem que cal espessir una mica la salsa, sempre podem afegir una mica de maizena disolta amb una mica d'aigua freda.
Seguidament, afegim les cebetes caramelitzades, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola espolsat amb julivert picolat, amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se