Costellam de porc al forn amb salsa d'olives trencades

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una safata refractària rectangular de mida gran
Uns estalvis
Una paella gran

Elaboració

Primerament, salpebrem els trossos de costella de porc, i els posem en la safata refractària amb els alls aixafats i el llorer, espolsats amb les herbes provençals, i un raig d'oli.
Seguidament, ho posem en el forn a 180º, tot anant donant voltes fins que ja és cuit al nostre gust, i ho reservem a fora del forn.
A continuació, en una paella gran amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada, i els alls aixafats. Tot seguit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, corregim de sal, afegim les olives trencades, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts, i a continuació afegim tota aquesta salsa a la safata del costellam que ho cobreixi, i ho acabem de coure en el forn uns set minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se