Patates amb bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picada i els alls laminats.
Quan ja tot plegat és ben sofregit, afegim el bacallà ben esmicolat, hi donem unes voltes amb l'espàtula de fusta, i tot seguit afegim les patates tallades a rodelles de mig dit, afegim el fumet de peix que gairebé les cobreixi, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que les patates estiguin gairebé cuites.
Seguidament, corregim de sal, afegim una cullerada de pebre vermell dolç, i amb l'ajuda de les nanses de la cassola hi donem unes voltes, i deixem que s'acabi de coure tot plegat.
Abans de servir a taula, ho espolsem amb força julivert picat, i ja ho podrem servir-ho a taula amb la mateixa cassola, i amb uns estalvis a sota.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se