Ostres al forn

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Posem un cassó al foc amb la mantega a fondre
Un cop fosa la mantega,afegim al cassó, la ceba ben picada,el gra d´all picat ,el julivert ben picat , el vi blanc i un pols de sal
Deixem coure uns minuts i reduir l´alcohol del vi
Mentrestant obrim les ostres ,els buidem l´aigua que porten dins i les posem en una plata de forn amb un paper de plata a sota
Un cop estigui a punt la cocció del cassó, traiem del foc i amb una cullera en posem una mica a sobre da cada ostra
Escalfem el forn a 180 graus amb lo opció de grill i posem la plata uns cinc minuts
Estarà llest per degustar

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se