Sípia a la graella amb dues salses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dues salseres de porcellana blanca
Quatre plats plans de porcellana blanca
Un morter amb la seva ma
Una batedora elèctrica
Una llengua de plàstic
Unes pinces per la graella
Una safata rectangular de porcellana blanca
Unes tisores

Elaboració

Primerament, netegem les sípies les posem ben obertes damunt la graella, i amb l'ajud de les pinces els hi donem voltes a mida que es van coent, fins que ja estiguin cuites, i les reservem. Mentre es van coent, fem un morter d'allioli i un cop fet, el posem a la salsera.
Seguidament, fem el romesco com explico a la meva recepta, i un cop fet, el posem a la salsera i el reservem.
Ja per acabar, amb l'ajud d'unes tisores, anem tallant les sípies en trossos regulars, i els fiquem ben posats en la safata de porcellana.
Seguidament, ja ho podrem servir a taula amb la safata, acompanyada de les dues salseres.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se