Llagostins al cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 kg. de llagostins
- 1/2 botella de cava brut
- 2 dents d'all
- 1 cullerada de farina
- 50 grs. ametlles ó avellanes torrades
- Sal i un gotet d'oli
6 racions
Elaboració
Preparar la picada: fruits secs, alls farina i oli. Desfer-ho amb el cava i reservar.
Salar els llagostins i passar-los per la paella, afegir la picada amb el cava i deixar-ho uns 10 minuts fent xup xup.
15min
Etiquetes:
Any Nou Nadal
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
6569 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.