Llagostins al cava

Ingredients

  • 1 kg. de llagostins
  • 1/2 botella de cava brut
  • 2 dents d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 50 grs. ametlles ó avellanes torrades
  • Sal i un gotet d'oli

6 racions

Elaboració

Preparar la picada: fruits secs, alls farina i oli. Desfer-ho amb el cava i reservar.
Salar els llagostins i passar-los per la paella, afegir la picada amb el cava i deixar-ho uns 10 minuts fent xup xup.

15min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6345 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: