Pastis d'estiu

Ingredients

  • Pa de motlle (jo el compro allargat, hi han 5 llesques)
  • Eacalibada de pebrot i auberginia
  • Surimi
  • Ous
  • Tonyina
  • Maionesa
  • Tomaquet fregit
  • Enciam
  • Tomaquet
  • Olives

Utensilis

No cal motllo.

Elaboració

Primera capa: pa sucat per sobre amb tomàquet fregit; sobre el tomàquet la escalivada picada molt petita.
Segona capa: pa sucat amb maionesa, i per sobre enciam, tomàquet i tonyina tallat molt petit.
Tercera capa: tomàquet fregit i maionesa, surimi, olives i enciam tot tallat molt petit i quarta capa tomàquet fregit, ous remenats i pinya.
A la nevera unes 12 hores amb un pes per sobre, poden ser dos briks.
Decorar amb maionesa, pebrot escalivat, olives, etc. etc. a gust del consumidor

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4928 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: