Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cebes vermelles grans
- 2 cullerades de mantega
- 4 cullerades de sucre
- 2 baguetes a 260 g
Coberta:
- 6 cogombres
- 80 grams d'api
- ½ remet, d'anet
- 1 xili
- 3 cullerades de vinagre de poma
- 8 llesques de formatge per raclett a 50 grams.
4 racions
Elaboració
Talla les cebes en anells prims.
Desfés la mantega en una paella.
Afegeix el sucre i remou bé.
Agrega els anells de ceba.
Remena amb agitació constant fins que es caramel·litzi i obtingui un color groc daurat i reserva a part.
Tallar les baguetes en 6 peces.
Talla cadascuna, per la meitat.
Coberta:
Pica a daus petits, el cogombre, l'api i l'anet i barreja bé.
Talla el xili en anells fins, elimina les llavors, si així o desitges,
i barreja la coberta, amb el vinagre de poma.
Col·loca els anells de ceba caramel·litzats a la meitat inferior dels trossos de baguet.
Fon el formatge per raclet en una paella revestida de tefló.
Reparteix, el formatge fos sobre els trossos de Baget i adorna el damunt amb la coberta preparada amb el cogombre.
Serveix immediatament.
Pots servir aquest plat amb amanida de col.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1576 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.