Pastis d'estiu
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Canapès
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Pa de motlle (jo el compro allargat, hi han 5 llesques)
- Eacalibada de pebrot i auberginia
- Surimi
- Ous
- Tonyina
- Maionesa
- Tomaquet fregit
- Enciam
- Tomaquet
- Olives
Utensilis
No cal motllo.
Elaboració
Primera capa: pa sucat per sobre amb tomàquet fregit; sobre el tomàquet la escalivada picada molt petita.
Segona capa: pa sucat amb maionesa, i per sobre enciam, tomàquet i tonyina tallat molt petit.
Tercera capa: tomàquet fregit i maionesa, surimi, olives i enciam tot tallat molt petit i quarta capa tomàquet fregit, ous remenats i pinya.
A la nevera unes 12 hores amb un pes per sobre, poden ser dos briks.
Decorar amb maionesa, pebrot escalivat, olives, etc. etc. a gust del consumidor
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4828 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.