Romesco de llamàntol a l'estil pescador

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Una safata plana

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el llamàntol amb el cap tallat a lo llarg en dues meitats, i el cos tallat en rodantxes d'un dit de gruix.
Quan ja és una mica fregit, el reservem en una safata plana.
Seguidament, afegim un got de conyac a la cassola, quan és calent l'encenem i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco tot remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim tres cullerots de fumet, i seguim remenant amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim les patates trencades a trossos regulars, i quan ja estan mig cuites, corregim de sal, afegim els trossos de llamàntol i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se