Escamarlans a la graella amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

5 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Una safata de porcellana rectangular gran
Unes pinces per la graella
Un biberó de plàstic

Elaboració

Primerament fem el romesco com explico a la meva recepta i un cop fet, el fiquem en el biberó de plàstic fins el moment de fer-lo servir.
Seguidament, agafem l'enciam iceberg, el tallem en juliana molt fina, i el repartim per tota la safata, fent un llit.
A continuació, amb l'ajuda d'un ganivet, obrim els escamarlans en dues meitats a lo llarg amb el cap inclòs, els salpebrem i els fiquem a coure a la graella fins que veiem que són cuits.
Ja per acabar, els anem posant ben ordenats al damunt del llit d'enciam, i amb el biberó amb romesco, fem unes tires a lo llarg de la carn dels escamarlans i ja els podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se