Caldereta de lluç amb musclos i gambots

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

3 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó gran
Un colador
Un bol de vidre mitjà
Una safata plana

Elaboració

Primerament pelem les patates, les escantonem i les reservem. A part, en un cassó amb un dit d'aigua, obrim els musclos i un cop oberts els colem i guardem el suc.
Tot seguit, els hi traiem mitja clova i els reservem.
A continuació, en la cassola de terrissa fiquem un got de conyac i quan ja és calent fiquem els gambots, els flamegem tres minuts, i ja els podem retirar i reservar.
Tot seguit en la mateixa cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba picolada i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja és ben ros, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet i una cullereta de pebre vermell dolç, tres cullerots de fumet i el suc dels musclos colat, i deixem que arrenqui a bullir uns dotze minuts, i tot seguit afegim les patates i deixem que coguin fins que veiem que comencen a estar cuites, i en aquest moment, afegim: els musclos, els gambots i els talls de lluç amb un polsim de sal, deixem que s'acabi de coure tot plegat, corregim de sal i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, ben espolsat amb julivert picolat, i uns estalvis a sota.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se