Salsitges amb xandall
Aquesta recepte, es pot fer amb diferents varietats d'ingredients.
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Broqueta
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 salsitxes de porc de les maques, amb pebre,
- 4 talls grans de formatge (cremós) tallat ben fi,
- 4 tals grans de filet de gall indi ,
- 4 talls pernil cuit de qualitat o cansalada al pebre(això al vostre gust).
- 2 ous, farina, pa torrat, oli, sal, pebre negre,
- 2 pebrots vermells grans escalivats i nets de llavors,
- cordill de rostir
4 racions
Utensilis
Cordill
Elaboració
Agafarem les salsitxes i les embolicarem primer amb el formatge,
Continuant amb el pebrot , el pernil i acabant filet, prèviament
salpebrat (no massa perquè ja tenim la fortor del pernil). Ho lligarem
amb cordill de rostir, ho passarem per farina, ou i pa torrat posant-ho
tot seguit a la paella amb oli molt calet pocs moments, just que
estiguin daurades.
Es poden servir amb una bona amanida al gust.
30min
Notes
Es pot fer servir escuradents en comte de curdill
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1870 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.