Cors de carxofa amb formatge de cabra gratinats
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit cors de carxofa congelats
- Aigua
- Sal
- Dues fulles de llorer
- Vuit rodanxes de formatge de cabra
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- Un brot de julivert
4 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una safata rectangular de porcellana
Una safata refractària rectangular
Unes pinces pel forn
Un estri per buidar fruites
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal, dues fulles de llorer i un brot de julivert, posem els cors de carxofa a bullir, fins que estiguin cuits, els escorrem i reservem.
Seguidament, els buidem una mica amb l'estri de buidar fruites, els farcim amb el formatge de cabra i tot seguit els empolvorem amb una mica de formatge parmesà, i els fiquem en el forn a 180º, fins que el formatge estigui daurat. Amb les pinces de forn, els posem a la safata de porcellana, i ja els podrem servir a taula per tal de fer l'aperitiu.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2295 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.