Potatge de cigrons amb espinacs, arròs i xixorrites
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres i mig de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- 100 grams de xixorrites
- 100 grams d'arròs
- 300 grams d'espinacs congelats
- 200 grams de cigrons cuits
- Oli d'oliva
- Sal
- Cinc alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Dos porros picolats
5 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una sopera gran
Cinc plats fondos
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els porros picolats fins que estan daurats i tot seguit, afegim el brou de pollastre, i fem que arrenqui a bullir.
Seguidament, afegim: l'arròs, els cigrons i els espinacs, i deixem que vagi coent a foc baix, fins que tot plegat estigui cuit.
A part, en una paella amb un raig d'oli, fregim els alls laminats juntament amb les xixorrites, tot seguit, afegim una cullerada de pebre vermell dolç i abans que no es cremi, ho remenem i ho afegim a la cassola amb el potatge.
Deixem que s'acabi de coure tot plegat, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula amb la sopera i els cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels potatges Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2311 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.